25η Regata φιλίας «Appuntamento in Adriatico e Ionio»

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με την Assonautica Italiana και το Forum των Επιμελητηρίων της Αδριατικής & του Ιονίου διοργανώνουν τη 25η Regata φιλίας “Appuntamento in Adriatico e Ionio”. Μετά την επιτυχημένη περσινή εκδήλωση οι διοργανωτές θέλοντας να ευχαριστήσουν για την εξαιρετική φιλοξενία που επιφύλαξαν οι φορείς και οι πολίτες του Αστακού & της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στα ιστιοπλοϊκά σκάφη, αποφάσισαν να βάλουν επίσημα στο ημερολόγιο πλοήγησης της φετινής Regata το λιμάνι του Αστακού (13 Ιουλίου) και του Μεσολογγίου (14 Ιουλίου).
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του διήμερου, σε συνεργασία με το Δήμο Μεσολογγίου, το Δήμο Αστακού, το Λιμενικό Ταμείο Αιτωλοακαρνανίας, το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου και Αστακού διοργανώνουμε στο Λιμάνι του Αστακού το Σάββατο 13 Ιουλίου 2013 και ώρα 20.30 εκδήλωση με λαογραφικούς χορούς και γευσιγνωσία τοπικών εδεσμάτων και την Κυριακή 14 Ιουλίου 2013 και ώρα 19.00 συνέντευξη τύπου στο χώρο του Λιμενικού Ταμείου, με την επισημοποίηση της ένταξης του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στην Assonautica EuroMediterranea, επίσκεψη της αντιπροσωπείας στο αρχαίο Νεώριο και στη συνέχεια στο αρχαίο θέατρο Οινιαδών ώστε να παρακολουθήσουν την παράσταση του έργου «Ειρήνη», κωμωδία του Αριστοφάνη.
Την επομένη, Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στον «Κήπο των Ηρώων» και στην Πινακοθήκη, οπού θα υπάρξει και συνάντηση με τον Δήμαρχο της Ι. Π. Μεσολογγίου.

Το φετινό
25o ραντεβού Αδριατικής – Ιονίου («Appuntamento in Adriatico e Ionio») περιλαμβάνει τα εξής ελληνικά λιμάνια:

  8/7 – Κέρκυρα
13/7 - Αστακός
14/7 - Μεσολόγγι
15/7 - Ζάκυνθος
20/7 - Κέρκυρα
21/7 - Οθωνοί

Πηγή: aerasnews

 

APPUNTAMENTO IN ADRIATICO 2013
22 giugno 2013 - 11 agosto 2013

 

 E' partita da RIMINI IL 22 GIUGNO la 25° Edizione di APPUNTAMENTO IN ADRIATICO E IONIO e terminerà l'11 agosto a PORTO GARIBALDI.
 Ci saranno anche le tappe in CROAZIA, BOSNIA, MONTENEGRO, ALBANIA E
GRECIA IONICA.
Quest'anno si svolgerà inoltre dal 03  all'08 agosto, sempre nell'ambito di Appuntamento in Adriatico e Ionio, la manifestazione 1° APPUNTAMENTO RIVIERA MARCHE.
Vedi la locandina e Regolamento.
 Info: Paolo Dal Buono
 Tel 348 714 0382
darsena.fe@libero.it

Πηγή: assonautica