Τα Φαντάσματα στοιχειώνουν ακόμα το Θέατρο Βρετάνια
Άρωμα από Νάπολη φέρνει ο Γιάννης Κακλέας στο Θέατρο Βρετάνια, με την εκπληκτική κωμωδία του Εντουάρντο ντε Φιλίππο «Αχ, αυτά τα φαντάσματα» που κάνει το θεατή όχι μόνο να γελάσει αλλά και να αναλογιστεί τα φαντάσματα  που ο καθένας κρύβει μέσα του.
Ο Πασκουάλε, άνθρωπος αδύναμος και νικημένος από τη μιζέρια της καθημερινότητας, αφού προσπάθησε μάταια να εξασφαλίσει γι' αυτόν και τη γυναίκα του, Μαρία, μια αξιοπρεπή ζωή, καταλήγει να ζει με τεχνάσματα. Μετακομίζει στο αχανές διαμέρισμα ενός ναπολιτάνικου μεγάρου όπου ο ιδιοκτήτης τον αφήνει να μένει χωρίς ενοίκιο, γιατί θέλει να ξορκίσει τις φήμες ότι στο σπίτι κυκλοφορούν φαντάσματα. Αυτός που τελικά «κυκλοφορεί» όμως είναι ο εραστής της Μαρίας τον οποίον ο Πασκουάλε περνά για ένα φιλάνθρωπο φάντασμα που σκορπίζει σε κάθε του εμφάνιση χρήματα και δώρα.
Τελικά τα φαντάσματα υπάρχουν; Απίστευτες καταστάσεις θα μπερδέψουν τους ήρωες σε ένα παιχνίδι ανατροπών αποκαλύπτοντας τελικά τα προσωπικά φαντάσματα του καθενός, που μπορεί να είναι πολύ πιο τρομακτικά απ' ότι φαντάζονταν.
Ηθοποιοί: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Άρης Σερβετάλης, Φαίη Ξυλά, Αλέξανδρος Λογοθέτης
Θέατρο: Βρετάνια (Αθήνα - Πανεπιστημίου 7)
Εισιτήρια: € 20, 16, λαϊκή: € 16, φοιτητικό: € 14. Κάθε Πέμπτη άνεργοι, θεατές άνω των 65 ετών και μέχρι 26 ετών: € 14.
Παραστάσεις: Απόγευμα: Τετ., Κυρ. 7 μ.μ., Σάββατο (λαϊκή) 6 μ.μ. Βράδυ: Πέμπτη.-Σάββατο. 9 μ.μ.
Πηγή: iefimerida