Ποιοι Έλληνες περπάτησαν στο fashion week του Μιλάνου;

Ποιοι Έλληνες περπάτησαν στο fashion week του Μιλάνου;      
Στην πρόσφατη εβδομάδα ανδρικής μόδας του Μιλάνου δύο Έλληνες εκπροσώπησαν επάξια τo ελληνικό modeling.
Μπορεί τα fashion weeks να αποτελούν παρελθόν για αυτό το καλοκαίρι και οι φασιονίστες να δίνουν ραντεβού το Σεπτέμβρη για να παρακολουθήσουν τις νέες συλλογές, όμως, ακόμη το buzz από τα fashion shows των περασμένων εβδομάδων δεν έχει κοπάσει.
Στο Μιλάνο, λοιπόν, στο πλαίσιο της ανδρικής εβδομάδας μόδας με τις collections της επόμενης άνοιξης δύο Έλληνες εκπροσώπησαν επάξια το ελληνικό modeling. Ο λόγος για τον νεοεισερχόμενο στο χώρο Ηλία Αβασκαντήρα που περπάτησε στο show των Dsquared2 και τον καταξιωμένο Παρασκευά Μπουμπούρακα που άνοιξε και έκλεισε το show του οίκου Missoni.
Για τον Ηλία αυτό ήταν το βάπτισμα του πυρός σε διεθνείς πασαρέλες (με ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα), δεν ισχύει, όμως, το ίδιο και για τον Παρασκευά που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τους Jean Paul Gaultier και Vivienne Westwood μεταξύ άλλων.
Οι δυο τους δεν είναι οι μόνοι που διαπρέπουν στο εξωτερικό αυτήν τη στιγμή. Λίγο πριν το μιλανέζικο fashion week στο Λονδίνο ο Γιώργος Καράβας συμμετείχε στην παρουσίαση του Tom Ford, ενώ ο Αλέξης Παππάς αποκαλύφθηκε πως πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Ermanno Scervino, στο fashion show του οποίου περπάτησε τον Ιανουάριο.

Πηγή: queen