Ο Δήμος Κέρκυρας και το ιταλικό club SALEM συνδιοργανώνουν το Ράλλυ Αυτοκινήτων Εποχής στην Κέρκυρα

Το Ράλλυ Αυτοκινήτων εποχής 'City of Corfu 2013' είναι μια διεθνής διοργάνωση που ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια και συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Κερκυραίων και το ιταλικό club SALEM και θα πραγματοποιηθεί από 11 έως και 13 Ιουλίου 2013.
Τα ξενοδοχεία Corfu και Dassia Chandris του Ομίλου Χανδρή στην Κέρκυρα θα φιλοξενήσουν, για μια ακόμη φορά, τα πληρώματα των κλασικών αυτοκινήτων, που θα συμμετέχουν στο 19ο Ράλλυ Αυτοκινήτων εποχής “City of Corfu 2013”.
Με εκκίνηση από τα ξενοδοχεία Χανδρή στις 11 Ιουλίου, τα πληρώματα τόσο από την Ελλάδα, όσο και από την γειτονική Ιταλία θα διανύσουν αρκετά χιλιόμετρα μέσα από γραφικές διαδρομές στο βόρειο τμήμα της Κέρκυρας και θα θαυμάσουν τα πανέμορφα τοπία της.
Στις 13 Ιουλίου η διαδρομή ξεκινά με κατεύθυνση προς την πόλη της Κέρκυρας και την Πλατεία Λιστόν και συνεχίζει προς το νότιο τμήμα του νησιού έως τον Άγιο Γόρδη.
Ο τερματισμός θα γίνει στα ξενοδοχεία Χανδρή το μεσημέρι της ίδιας μέρας, όπου τα αυτοκίνητα θα παραταχθούν και οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να τα θαυμάσουν και να τα φωτογραφίσουν. Το απόγευμα στη Μαρίνα Γουβιών θα γίνει ο διαγωνισμός και η βράβευση των καλύτερων μοντέλων.

Πηγή: traveldailynews