Οι Ιταλοί αγαπούν… τις Σέρρες!


  • Σέρρες : Trackday ιταλικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών στις Σέρρες από το TheItalianJob.gr

Η γνωστή παρέα ιταλόφιλων - που εδώ και χρόνια δίνει το «παρών» στο Αυτοκινητοδρόμιο - θα βρίσκεται στις Σέρρες, για μία εκδήλωση αφιερωμένη στην απόλαυση της οδήγησης στο ελεγχόμενο κι ασφαλές περιβάλλον της πίστας.
The Real Italian Job το Σαββατοκύριακο 16-17 Μαρτίου 2013 για τους λάτρεις της ιταλικής δυναμικής, τεχνικής και φινέτσας.
Σ’ αυτό το Track Day Auto-Moto αναμένεται να συμμετέχουν πενήντα 50 οδηγοί ιταλικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, τα μέλη του forum του TheItalianJob.gr και μέλη φιλικών προσκεκλημένων clubs. (Λεωνίδας Κασάπης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα λέσχη αυτοκινήτου
  • Σέρρες: Μαθητές και εκπαιδευτικοί από την Ιταλία στο Μουσικό Σχολείο Σερρών

 Επίσημη τελετή υποδοχής δυο εκπαιδευτικών και είκοσι δυο μαθητών του LICEO SCIENTIFICO της πόλης Ασίζης της Ιταλίας, θα πραγματοποιήθηκε την  Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 στις 12.15, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Σερρών. Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές φιλοξενήθηκαν στην πόλη των Σερρών από 12 έως 16 Μαρτίου, στο πλαίσιο του προγράμματος αδελφοποίησης των δυο σχολείων. Κατά την διάρκεια της τελετής, παρουσιάστηκαν αποσπάσματα από την μουσικοθεατρική παράσταση θεάτρου σκιών «ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΑΜΠΡΟΣ». (Δέσποινα Γιαννακίδου)
Πηγή
: ert