Αν έχεις ξανακάνει Ιταλικά, είτε πρόσφατα, είτε στο μακρινό παρελθόν, κάτι σου λέει μέσα σου πως τα έχεις ξεχάσει...
Κι όμως δεν είναι αλήθεια!
Σίγουρα δεν τα θυμάσαι όπως τότε που είχες συχνή επαφή, αλλά είναι βέβαιο πως η γλώσσα υπάρχει μέσα σου (το σε ποιο βαθμό εξαρτάται από το πόσες ώρες είχες τότε αφιερώσει σ'αυτά, δηλ. ώρες μαθήματος+ώρες μελέτης, αλλά κυρίως και από το πόσα εξωδιδακτικά ερεθίσματα είχες, ούτως ώστε να μην τα ξεχάσεις, δηλ. επικοινωνία με Ιταλούς, ταινίες, τραγούδια, σερφάρισμα σε ιταλικές ιστοσελίδες, κάποιο ταξιδάκι στην Ιταλία κλπ.).
Εμπρός λοιπόν! Δοκίμασε τις γνώσεις σου! Το e-italika.gr έψαξε και βρήκε το κατάλληλο τεστ!
Με ένα απλό online τεστ 40 ερωτήσεων πολύ εύκολα θα τσεκάρεις ποιο είναι το επίπεδο σου στα Ιταλικά!
Κι ανεξάρτητα από το πόσο ικανοποιημένος θα μείνεις, μπορείς να κάνεις μετά και την επανάληψη σου!

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ!

ΚΑΝΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!


Το e-italika.gr , εκτός από αυτά τα online test προτείνει στους μαθητές, ιδίως σε όσους ενδιαφέρονται για κάποιο δίπλωμα, να ελέγχουν το επίπεδο τους προτιμώντας τα PAST PAPERS (ή αλλιώς prove d'esame) που μπορεί κανείς να βρει και στο site του e-italika.gr (δες ΕΔΩ), όπως π.χ. τα past papers για Celi, Κπγ, Diploma και Plida. Σίγουρα είναι πολύ πιο έγκυρα και σαφώς πιο ολοκληρωμένα, αφού περιλαμβάνουν μεγάλη γκάμα ασκήσεων και επιπλέον εξετάζουν την ικανότητα παραγωγής γραπτού λόγου, αλλά και κατανόησης του προφορικού λόγου, κάτι που δεν κάνουν τα απλά τεστ κατάταξης επιπέδου.

Καλή Επιτυχία! In bocca al lupo!

Αν τυχόν χρειαστείς βοήθεια, ή αποφασίσεις να συνεχίσεις την εκμάθηση της γλώσσας και, γιατί όχι, να προετοιμαστείς για κάποιο δίπλωμα, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την καθηγήτρια ΕΔΩ.