Το Ιταλικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar παρουσιάζεται το προσεχές Σαββατοκύριακο από την Ιταλική Σχολή της Αθήνας

Το Σάββατο και την Κυριακή, 8 και 9 Δεκεμβρίου, η ιταλική κοινότητα παρουσιάζει το ιστορικό, πλέον, 37ο Ιταλικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar, που διοργανώνεται από την Επιτροπή Συμπαράστασης Ιταλών «Co.As.It», υπό την αιγίδα της πρεσβείας της χώρας στην Αθήνα, στην Ιταλική Σχολή στα Πατήσια. Στόχος είναι η προσφορά αγάπης και συμπαράστασης προς τους άπορους Ιταλούς που ζουν στην Ελλάδα, καθώς, τα έσοδα διατίθενται, αποκλειστικά, κάθε χρόνο σε αυτούς.
Το Ιταλικό
Bazaar 2012 θα διαρκέσει δύο ημέρες, ώστε να επιτρέψει στο ολοένα και αυξανόμενο κοινό του να βιώσει μία κατ' εξοχήν ιταλική ατμόσφαιρα, όπου θα μπορεί να γευθεί και φυσικά να αποκτήσει παραδοσιακά προϊόντα της ιταλικής οινογαστρονομίας.
Όπως κάθε χρόνο, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν υψηλής ποιότητας, αυθεντικά προϊόντα της ιταλικής μόδας, καθώς και χριστουγεννιάτικα δώρα σε πραγματικά συμφέρουσες τιμές.
Παράλληλα, στους ανοιχτούς χώρους της Σχολής θα μπορεί κανείς να θαυμάσει τα νέα μοντέλα της
FIAT, όπως το 500L, καθώς και μία έκθεση ιστορικών ιταλικών αυτοκινήτων.
Την Κυριακή, οι φίλοι του
Bazaar θα μπορούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς, που θα μοιράσει πλούσια δώρα σε μια εύθυμη ατμόσφαιρα, πλαισιωμένοι από την ιταλική παροικία της Αθήνας, η οποία καλεί σε μια γιορτή, προκειμένου να αντιτάξει στην κρίση τον ενθουσιασμό και το πνεύμα της χριστουγεννιάτικης αλληλεγγύης.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΙΤΑΛΙΚΟ ΜΠΑΖΑΡ 2012

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου από τις 10.30 έως 18.00
Κυριακή 9 Δεκεμβρίου από τις 10.30 έως 15.30
Ιταλική Σχολή Αθηνών - Μητσάκη 18 - Πατήσια (Στάσεις ΜΕΤΡΟ: Αγ. Ελευθέριος - Άνω Πατήσια)
Η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς θα γίνει Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 16.00
Διοργάνωση: Επιτροπή Συμπαράστασης Ιταλών (
Co.As.It.)
Σε συνεργασία με: Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών - Υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ιταλίας
Πηγή: Κέρδος