Η Ραφαέλα Φίκο με νυφικό στην πασαρέλα στέλνει «μήνυμα» στον Μάριο Μπαλοτέλι, πατέρα του παιδιού που θα φέρει στον κόσμο

Σε επίδειξη μόδας στη Νάπολη συμμετείχε η Ραφαέλα Φίκο στέλνοντας το δικό της μήνυμα στον Μάριο Μπαλοτέλι.Το 24χρονη μοντέλο από την Ιταλία, που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, ανέβηκε στην σκηνή με την κοιλιά τούρλα.
Η Ραφέλα περιμένει το παιδί του ποδοσφαιριστή της Μάνστεσετρ Σίτι, Μάριο Μπαλοτέλι και πολλοί έτρεξαν να σχολιάσουν ότι μόνο τυχαία δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η επιλογή της να συμμετέχει σε επίδειξη μόδας με νυφικά. Οι κακές «γλώσσες» είπαν ότι το μοντέλο άδραξε την ευκαιρία για να στείλει το δικό της μήνυμα στον ποδοσφαιριστή, ότι δηλαδή πρέπει να προχωρήσουν και στο επόμενο βήμα.
Η Ραφαέλα Φίκο εξομολογείται την πικρία της για την στάση του αγαπημένου της και πατέρα του παιδιού που περιμένει, Μάριο Μπαλοτέλι.

"Έχει εξαφανιστεί" και συνεχίζει: "Έκανε μια επίσκεψη στη Νάπολη πριν ένα μήνα και από τότε με ξέχασε".
Όπως αποκαλύπτει η ίδια σε συνέντευξή της σε ιταλικό περιοδικό, στήριξη στην ζωή της βρίσκει καθημερινά στην μητέρα της που δε την αφήνει μόνη ούτε λεπτό και στον αδερφό της, με τους οποίους αισθάνεται προστασία, αλλά και στον... Σαμψών το αγαπημένο της μπουλντόγκ.
Ο δε βρετανικός Τύπος τις τελευταίες μέρες αναφέρει πως το ζευγάρι διαφωνεί ακόμα και για το που θα γεννήσει η Ραφαέλα, με αυτήν να προτιμά τη Νάπολη ενώ ο Μάριο υποστηρίζει πως ο γιος του θέλει να γεννηθεί στο Μάντσεστερ.