«Εισβολή» της Νάπολι στο Μιλάνο!

Τη συμπαράσταση περισσότερων από 7000 οπαδών της θα έχει η Νάπολι στο παιχνίδι κόντρα στη Μίλαν στο Σαν Σίρο την  Κυριακή, σύμφωνα με την «Repubblica».
Το βράδυ της Κυριακής όλα τα μάτια της ποδοσφαιρικής Ιταλίας θα είναι στραμμένα στο Μιλάνο, όπου η Μίλαν υποδέχεται τη Νάπολι. Ο αγώνας είναι ιδιαίτερα σημαντικός, αφού οι δύο ομάδες διεκδικούν τη δεύτερη θέση, η οποία τους εξασφαλίζει την παρουσία τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.
Η σημασία του παιχνιδιού φαίνεται από την κίνηση των εισιτηρίων, η οποία είναι ιδιαίτερα αυξημένη, σύμφωνα με τις ιταλικές εφημερίδες.
Αυτό, πάντως, που προκαλεί εντύπωση, είναι ο αριθμός των οπαδών της Νάπολι που αναμένεται να βρεθούν στις εξέδρες του Σαν Σίρο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «La Repubblica» περίπου 7000 φίλοι των «παρτενοπέι» θα ενισχύσουν με την παρουσία τους την ομάδα του Βάλτερ Ματζάρι.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, μεγάλο μέρος των οπαδών θα ταξιδέψει από τον ιταλικό Νότο με κάθε μέσο και θα ενωθεί με τους οπαδούς της Νάπολι, οι οποίοι ζουν και εργάζονται στον Βορρά.
Το σίγουρο είναι πως οι εξέδρες του Σαν Σίρο θα είναι κατάμεστες το βράδυ της Κυριακής. Ευχή όλων, βέβαια, είναι να μην γίνουν επεισόδια και όλα να κυλήσουν ομαλά. (Κώστας Κουκάρας)
Πηγή: sport-fm

 

Luci a San Siro, i tifosi preparano l'assalto: arrivi in massa e da oltre i confini
Forse saranno in ottomila!

Resta una gara di grande fascino. E se in palio c'è un traguardo prestigioso, il richiamo diventa più forte come riposta Il Mattino. Ogni volta che le luci si accendono su San Siro i tifosi del Napoli si mettono in fila per entrare nella Scala del calcio. Non solo quelli che partono dalla Campania, ma tutti gli altri che nel tempo hanno invaso il Nord alla ricerca di fortune e di lavoro. Un romanzo lungo, quello di Milan e Napoli.
Forse saranno in ottomila. Sono già annunciati tifosi provenienti dalla Svizzera e dalla Germania, perché Milan-Napoli vale molto di più del simbolico secondo posto: c’è in palio la solita leadership di due squadre da sempre molto rivali.

Πηγή
: calcionapoli24