Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το βίντεο: 




Τα 10 τεχνικά μυστικά που μεταμορφώνουν την μακαρονάδα σας σε Ιταλική:

#1. Η ποιότητα των πρώτων υλών

#2. Μεγάλη κατσαρόλα και πολύ νερό (5λτ. νερού ανά πακέτο ζυμαρικών 500γρ.)

#3. Πρώτα αλάτι, μετά ζυμαρικά και ταυτόχρονα χρονόμετρο

(2 κ.σ. αλάτι για ένα πακέτο ζυμαρικών 500γρ.)

#4. Πάντα από πάνω, και συχνό ανακάτεμα με ανοιχτή κατσαρόλα

#5. Σχολαστικοί με τον χρόνο

#6. Η σάλτσα σε βαθύ τηγάνι

#7. Το μαγικό φλυτζάνι με νερό που φυλάμε (το παίρνουμε από την κατσαρόλα με τα βρασμένα ζυμαρικά  και δένουμε με αυτό την σάλτσα) και μετά ακολουθεί κανονικά το σούρωμα

#8. Ανακάτεμα των ζυμαρικών και το δέσιμο με τη σάλτσα στο τηγάνι

#9. Άμεσο σερβίρισμα σε ζεστά πιάτα

#10. Η αναζωογόνηση των πλατιών (κυρίως) ζυμαρικών, πριν το δεύτερο σερβίρισμα με το μαγικό νερό

Πηγή: caruso.gr