Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το βίντεο:

Τα 10 τεχνικά μυστικά που μεταμορφώνουν την μακαρονάδα σας
σε Ιταλική:
#1. Η ποιότητα των πρώτων υλών
#2. Μεγάλη κατσαρόλα και πολύ νερό (5λτ. νερού ανά πακέτο
ζυμαρικών 500γρ.)
#3. Πρώτα αλάτι, μετά ζυμαρικά και ταυτόχρονα χρονόμετρο
(2 κ.σ. αλάτι για ένα πακέτο ζυμαρικών 500γρ.)
#4. Πάντα από πάνω, και συχνό ανακάτεμα με ανοιχτή κατσαρόλα
#5. Σχολαστικοί με τον χρόνο
#6. Η σάλτσα σε βαθύ τηγάνι
#7. Το μαγικό φλυτζάνι με νερό που φυλάμε (το παίρνουμε από
την κατσαρόλα με τα βρασμένα ζυμαρικά
και δένουμε με αυτό την σάλτσα) και μετά ακολουθεί κανονικά το σούρωμα
#8. Ανακάτεμα των ζυμαρικών και το δέσιμο με τη σάλτσα στο
τηγάνι
#9. Άμεσο σερβίρισμα σε ζεστά πιάτα
#10. Η αναζωογόνηση των πλατιών (κυρίως) ζυμαρικών, πριν το
δεύτερο σερβίρισμα με το μαγικό νερό
Πηγή: caruso.gr
Pubblicato da e-italika. Pubblicato il : ζυμαρικά